Overleden – 48-jarige Ramesh Lal uit Paramaribo

overleden Paramaribo

overleden ParamariboParamaribo,
Overleden
Ramesh Lal
48 jaar

[quads id=1]

Rouwzitting vind plaats elke dag aan de Jankilaan 21 te Paramaribo
Crematie op zondag 30 december 2018
De stoet vertrekt om half 1 richting weg naar zee Paramaribo
Condoleance namens Vrouw en kinderen Familie Kanhai

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.