Opgelet!! Ook nep profiel van vicepresident Adhin op Facebook ~ Suriname

Adhin Suriname

Suriname ~ Laat u niet misleiden door kwaadwilligen op Facebook! Weest u alert bij het accepteren van vriendschapsverzoeken op Facebook.

[quads id=1]

Facebook Suriname

Steeds meer personen worden getuige en soms zelfs slachtoffer van kwaadaardig gedrag op Facebook. Hierbij hebben kwaadwilligen het moedwillig gemunt op veelal regeringsleden. Er worden neppe Facebook profielen geopend van de regeerders, waarmee personen worden benaderd om zogenaamd zaken te doen. Laat u niet misleiden door kwaadwilligen! Regeringsleden zullen u nooit via social media benaderen om zaken te doen.

[quads id=1]

Vriend verzoeken

Het Nationaal Informatie Instituut (NII) drukt u op het hart om niet in te gaan op vriendenverzoeken die zogenaamd afkomstig zijn van regeringsleiders. Het is in de afgelopen periode gebleken dat Facebook-gebruikers veelal worden misleid onder het mom van het sluiten van een lening. In sommige gevallen wordt men benaderd om geld over te maken om in aanmerking te komen voor verschillende zaken. Mensen worden ook gevraagd om hun rekeningnummers door te spelen voor het ontvangen van grote bedragen vanuit het buitenland.

[quads id=1]

Nep profiel

In de afgelopen periode zijn vaak van regeringsleden neppe Facebook profielen gemaakt. Recent is gebleken dat personen benaderd worden met een neppe Facebook profiel van vicepresident Michael Ashwin Adhin. Op de juiste pagina van de vicepresident is een blauwe vink waar te nemen.  (zie foto)

Adhin Suriname
Het juiste profiel van de Vice president

Het NII attendeert u erop om extra alert te zijn bij het accepteren van vriendenverzoeken op Facebook.

Bron: DeBoodschap

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.