14-jarige jongen loopt brandwonden op na ongeluk met vuurwerk ~ Suriname

vuurwerk Suriname

Suriname ~ Nickerie noteert eerste vuurwerkslachtoffer. In Nickerie is het eerste vuurwerkslachtoffer geregistreerd. Een veertienjarige jongen heeft vrijdag 2e graads brandwonden opgelopen in het gelaat en rondom zijn ogen bij het afschieten van vuurwerk.

[quads id=1]

Vuurwerk Suriname

De jongen is door de oogarts en het team van de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum behandeld. Hij mocht na de behandeling naar huis. Vorig jaar had Nickerie geen enkele vuurwerkslachtoffer.

[quads id=1]

Geen slachtoffers in Nickerie

Vorig jaar waren er gedurende de afschiet periode van 27 december tot en met 2 januari landelijk twaalf vuurwerkslachtoffers genoteerd. Het aantal slachtoffers was in vergelijking met 2016 met de helft verminderd. Ook dit jaar is de afschiet periode 27 december tot en met 2 januari.

[quads id=1]

36 containers

Er zijn in totaal 36 containers met vuurwerk geïmporteerd voor de jaarwisseling.
Foto is een voorbeeldfoto
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.