Politiebericht ~ 3 kinderlichaampjes uit het water gevist na dodelijk bootongeluk Suriname

boot Suriname
boot Suriname
S, Narsing deelt het volgende op Facebook:Vandaag is echt een black friday 💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Nooit gedacht dat ik mijn geliefde tante Annie, mijn nicht Elisa en mijn poppie nichtje Decharel op zou een wijze zou kwijtraken, neeeee tog neeeee 😢
Verder condoleer ik ook mijn familie Biswane en April met het verlies van hun geliefden

Suriname ~ Passagiersboot met meer dan 31 opvarenden gekapseisd in Suriname.

[quads id=1]

Boot in Suriname

Een passagiersboot met 31 opvarenden is in de vroege ochtend van vrijdag 28 december op de Coppenamerivier ter hoogte van de Kalebaskreek gekapseisd.

[quads id=1]

Vrijdag ochtend

De politie van het ressort Calcutta kreeg de melding van het ongeval en dat er nog 13 drenkelingen werden vermist. Met assistentie van de Marine van het Nationaal Leger werd de locatie aangedaan. Volgens verklaring van de aangetroffen menigte is een aantal van de opvarenden door de dorpelingen gered. Ook de kapitein van de boot heeft zich in veiligheid kunnen brengen.

[quads id=1]

Gered door dorpelingen

Na een gezamenlijke zoekactie van de politie, de dorpelingen en het Nationaal Leger werd er na enige tijd een drenkeling gered en zeven lijken, waaronder van drie kinderen geborgen.

[quads id=1]

3 kinderlichamen

Onderzoek heeft uitgewezen dat de houten boot met de 31 opvarenden vanuit Corneliskondre naar de richting van Boskamp voer. Ter hoogte van het dorp Kalebaskreek was de rivier onstuimig en kwam er water in de boot, waardoor de boot met alle opvarenden en vracht te water raakten.

Nog 3 vermisten

Nochtans worden er drie drenkelingen vermist, een vrouw en twee kinderen.

De zoekactie naar deze vermisten wordt onverkort voortgezet.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.