Man ernstig mishandeld op luchthaven Zanderij door beveiligers ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Drie veiligheidsmedewerkers van de JAP-luchthaven aangehouden. De politie van het ressort Zanderij heeft op dinsdag 18 december de 41-jarige Randy B., de 40-jarige Eric H. en Marcel S. (50) op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden.

[quads id=1]

Zanderij Suriname

Het drietal wordt ervan verdacht zich op die bewuste dag schuldig te hebben gemaakt aan zware mishandeling. Een slachtoffer deed aangifte tegen hen op het politiebureau en verklaarde dat hij op diezelfde dag op de luchthaven was om zijn vrouw op te halen.

[quads id=1]

Vrouw ophalen

Aangezien hij zijn vrouw na lange tijd weer zou zien, had hij niet door dat hij in zijn enthousiasme buiten het lint stond. De man werd door de bewaker Randy op brute wijze aangesproken. De aangever wees de bewaker op zijn verkeerde manier van communiceren. De bewaker Randy gaf hem zonder meer een ferme klap in het gelaat, waardoor er een worsteling ontstond tussen hen.

[quads id=1]

Hij gaf hem een klap

Een andere bewaker kwam erbij en in plaats van de zaak te sussen, bracht die hem ook slagen op het lichaam toe. Een derde bewaker schoot zijn twee collega’s te hulp en greep de aangever om zijn middel vast, waardoor deze niet kon bewegen. Randy kreeg hierdoor de gelegenheid om de aangever een slag op zijn hoofd toe te brengen met een voorwerp.

[quads id=1]

Ernstig mishandeld

Het slachtoffer liep een barst verwonding op zijn hoofd op en moest medisch worden behandeld. Aangezien er door de behandelende arts een scheur in zijn trommelvlies is geconstateerd is hij voor verdere medische behandeling verwezen naar de specialist.

[quads id=1]

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Randy in verzekering gesteld en Eric en Marcel zijn na ernstige waarschuwing heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.