Bekendmaking – Omleiding verkeer ivm activiteiten in de stad ~ Paramaribo

verkeer Paramaribo

Paramaribo ~ Jaarafsluiting evenementen van het Korps politie Suriname. Het Korps Politie Suriname (K.P.S.) zal op vrijdag 28 en zaterdag 29 december activiteiten hebben in het Politie Opleidingscentrum aan de Commewijnestraat. Dit in verband met de jaarafsluiting.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Op deze twee dagen kan het verkeer in die omgeving stremming ondervinden. Op vrijdag 28 december zal het verkeer aan de Commewijnestraat en wel het gedeelte tussen de Tapahoni- en de Tibitistraat tot de Marowijnestraat worden omgeleid.

[quads id=1]

Verkeer stremmingen

Op zaterdag 29 december, op een tijdstip gelegen tussen 15.00-02.00 uur, zal de politie de activiteiten met muzikale omlijsting voortzetten. De politie vraagt aan de buurtbewoners in de onmiddellijke omgeving om hun welwillende medewerking te verlenen, aangezien het voor kan komen dat de bezoekers van het evenement hun voertuigen op de bermen zullen parkeren.

[quads id=1]

Medewerking verlenen

Het KPS vraagt aan de bezoekers om de inritten en de ingangen die leiden naar de woning van de buurtbewoners niet te bezetten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.