Politiebericht – Mogelijk valse valuta’s in omloop. Politie roept benadeelden op ~ Suriname

hotel Suriname

Suriname ~ Orpheo met valse biljetten aangehouden. De politie van Lelydorp in Suriname heeft op donderdag 20 december de 34-jarige Orpheo B. aan de Indira Gandhiweg aangehouden.

[quads id=1]

Politie Suriname

De wetsdienaren bevonden zich tijdens surveillance op de voornoemde weg toen zij Orpheo in het oog kregen. De politie ambtenaren vonden hem verdacht doen toen zij hem dicht genaderd waren. Bij die gelegenheid zat Orpheo in zijn voertuig.

[quads id=1]

In zijn auto

De ambtenaren besloten toen een algehele veiligheidscontrole te houden waarbij zij een onderzoek instelden in onder andere het voertuig van Orpheo. Bij die gelegenheid stuitten de ambtenaren op valse Amerikaanse dollar biljetten. In totaal gaat het om 900 Amerikaanse dollar.

Valse valuta

Orpheo werd samen met de in beslag genomen valse bankbiljetten overgedragen aan de recherche van Regio Midden Suriname. Het vermoeden bestaat dat Orpheo transacties heeft gepleegd met de valse bankbiljetten.

[quads id=1]

Benadeelden

De recherche van Regio Midden, ondergebracht op het politiebureau De Nieuwe Grond, roept hierbij benadeelden op om in contact te treden met de afdeling. De afdeling is te bereiken op het nummer 582050.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.