Anoniem – Gedumpt omdat ik alleen naar Paramaribo ben. Vakantie Suriname

vakantie Suriname

Suriname ~ Lieve mensen. Ik ben nu in Suriname. Op vakantie in Paramaribo. Ik zit in een appartement. Een soort van hotel. Maar niet bij familie.

Appartement in Suriname

Daar is dus eigenlijk het hele probleem begonnen. Mijn vriend vindt: Ik heb geen geld maar ik zit in een hotel. Dus hij heeft wel de vakantie voor mij betaald maar nu ik in Suriname ben is hij boos. Ik ben Chantal en ik ben 32 jaar oud. Geen kinderen en ik ben 3 jaar met Harold. Normale relatie hebben we. Hij heeft wel een zoontje van 5 en ik ben dol op hem. Ook op Harold. Die is wel een beetje jaloers en dominant. Maar ik kan er wel tegen. behalve nu.

Zij heeft betaald

By the way. Ik zeg ik heb vriend. Maar hij heeft me gezegd dat ik niet terug hoef te komen bij hem na deze vakantie.. Ik ben vertrokken naar Suriname zonder hem. Hij zou al niet mee gaan. Ik zou met mijn nicht Sherida gaan maar die heeft afgehaakt zij was ook degene die het hotel heeft geboekt en merendeels heeft betaald, maar ik mag er toch gewoon gebruik van maken. Ik heb Harold gevraagd of hij mee wilde.

Hij is niet mee

Harold vond dus dat ik niet meer moet gaan omdat Sherida niet meer ging. Ik heb lang getwijfeld en ben toch op vakantie gegaan. Ik had geen idee dat hij het zo erg zou vinden. Dus ik ben benieuwd wat jullie van deze situatie vinden.

Leuke vakantie

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik een superleuke vakantie heb en dat ik wel blij ben dat Harold me niet de hele dag appt en belt. Hij is vreselijk jaloers. Maar ik wil hem natuurlijk niet kwijt. Wat me vooral dwars zit is dat ik weg ben gegaan zonder het uit te praten. Dus ook al geniet ik wel. Ik ben niet helemaal gerust. Ik had niet zo weg moeten gaan. Daarin ben ik misschien wel fout. Als hij me appt of belt maken we alleen maar ruzie.

Geen last van hem

Harold heeft me ook een ultimatum gegeven. Hij vindt dat ik in ieder geval de 29ste terug moet zijn voor zijn verjaardag. Mijn ticket is tot de 11de. Ik zou een maand blijven. Kijk Harold is echt een kei gast. Maar gewoon erg jaloers. Ik twijfel nu een beetje wat ik moet doen. Hij heeft me ook helemaal geen zakgeld gegeven zoals beloofd. Hij heeft wel beloofd om mijn ticket voor me te wijzigen en betalen.

Ticket wijzigen

Maar ik wil dit niet. Niet omdat het zo leuk is hier. Maar ik ben toch geen klein kind. Hij is toch niet mijn vader om dit voor mij te beslissen. Over een paar dagen is mijn eigen geld gestort en dan kan ik ook weer vrij bewegen. Ik wil wat trips maken en genieten van mijn land.

Harold kan niet komen omdat hij geen vrij kan krijgen. Dat heb ik hem natuurlijk meteen gevraagd toen Sherida afbelde. Maar wat is dit nou? Hij wil gewoon mijn vakantie verprutsen.

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto van Videoblocks

Suriname is het ook niet waard om mijn relatie van 3 jaar te vergooien. Maar ik heb gewoon het gevoel dat ik NIET naar hem moet luisteren.

Niet luisteren

Hij is best dominant. Straks denkt hij dat hij me op deze manier kan behandelen en commanderen. Dus nogmaals ik wil hem niet kwijt. Ik zou echt morgen mijn ticket kunnen wijzigen. Maar ik vind dat ik het niet moet doen.

Wat denken jullie?

Ben ik fout? Ik ben echt benieuwd wat jullie hiervan vinden. We wonen ook niet samen, hij is verder niet van mij afhankelijk en zoals ik al zei. We hebben geen kinderen dus ik heb die ook niet bij hem achtergelaten.
Hij is gewoon jaloers en hij zeurt. Zijn jullie het met me eens?

Of vinden jullie ook (net als mijn boze moeder) dat ik nooit op het vliegtuig moest stappen? Het ticket kostte 1150 euro. En appartement 550, Dat gooi je toch niet zomaar weg? Oja, als ik bij familie zou logeren dan had hij het wel goed gevonden. Snappen jullie dat?
Bedankt voor het luisteren en alvast een happy newyear
xxx Chantal

Gerelateerde verhalen:

Wil je ook je vakantie video, vlog of verhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

P.s. Heb je onze page al geliked? Meer dan 100.000 volgers zijn jou al voor geweest. Like FamilieNieuws.com voor persoonlijke, intieme en vakantie verhalen uit Suriname en Nederland!!
Bij ons vind je tevens het laatste nieuws uit Paramaribo, Suriname en Nederland. Plaats hier ook GRATIS een overlijdensbericht en andere familieberichten zoals felicitaties etc.
Laat het weten aan al je vrienden!
Adverteren bij ons? Dat kan!

Tags van onze verhalen: #vakantie #Suriname #Paramaribo #liefde #Nederland #vliegtuig #binnenland #Amsterdam #KLM #SLM #luchtvaart #tropischregenwoud #zon #zee #strand #rivieren