Video – Met SLM of KLM op vakantie naar Paramaribo? U krijgt een warm welkom ~ Nederland Suriname

Suriname vakantie

Suriname ~ Project Warm welcome op onze luchthaven in Suriname goed ontvangen. Op donderdag 20 dec’18 is gestart met een pilot project “Warm welcome Suriname”.

Welcome Suriname

Gasten op de drukke SLM en KLM route zijn warm ontvangen op onze internationale Johan Adolf Pengel luchthaven. De reizigers waren over het algemeen blij en verrast, terwijl de “afhalers” entertained waren op de tonen van de inheemse groep Maraisa en de Brassband de melody makers.

SLM en KLM

Het Ministerie van Handel Toerisme en Industrie en Toerisme,
NV Luchthaven Beheer, de Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) en Het directoraat Cultuur, hebben als partners van het eerste uur een traject dit uitgezet voor het vergroten van de “customers experience” in Suriname.

Customers experience

Dit traject is slechts een deel van de serie activiteiten in het kader van het stimuleren van de toerisme sector en het positioneren van Suriname als toerisme destinatie. Wij moeten gezamenlijk streven naar 1 milion visitors, zoals geïnitieerd en onderbouwd door NV Luchthavenbeheer. Om dit streven waar te maken is een systematische en bovenal gezamenlijke aanpak vereist.

1 miljoen

Het Suriname Heritage Festival team, Het National vervoersbedrijf (NVB) en de United Toruguides Suriname(UTGS) ondersteunen dit project. Ook de groepen die optreden leveren hun bijdrage.

Reizigers uit Nederland krijgen warm onthaal op Zanderij Suriname

Bekijk hier de fantastische video’s ervan. Ps We kunnen ook stiekem piepen wie er al is:


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.