Video – Baby lijkjes gestolen voor zwarte magie ~ buitenland

baby overleden
Foto van Daily Mail

Thailand ~ Graven van baby’s in het buitenland geplunderd. Baby lijkjes worden waarschijnlijk voor ‘black magic” gebruikt.

[quads id=1]

Baby lijkjes

Op een begraafplaats in Ban Chang nabij Rayong heeft zich een huiveringwekkende diefstal voorgedaan, daar zijn namelijk de lichaampjes van tien baby’s door grafschenners van het kerkhof gestolen.

[quads id=1]

10 baby’s

De politie gelooft dat de diefstal van dit doorgaans rustige dorpje gekoppeld is zwarte magie of occulte overtuigingen.

De politie werd gisteren naar de begraafplaats geroepen toen de lokale bevolking bekend maakte dat sommige graven waren opengebroken en dat de babylichamen waren verdwenen.

[quads id=1]

Baby lichaampjes

De politie verklaarde dat er in totaal 10 baby lichaampjes waren gestolen. De lokale bevolking vertelde tegen de politie dat ze kort voor het ontdekken van de diefstal van de baby’s iemand in het Khmer-dialect hadden horen reciteren.

De politie zegt dat de verantwoordelijken de lijkjes gebruiken om baby amuletten te maken, welke bekend zijn als de Kuman-Tong, welke worden vereerd onder gelovigen van zwarte magie.

Zwarte magie

Gisteren verzamelden de politie van Ban Chang in samenwerking met het specialisten van Thaise leger zoveel mogelijke bewijzen.

De politie drong er bij de lokale bevolking op aan niet in paniek te raken.
Bekijk hier wat foto’s:

Bekijk hier een video waarin uitgelegd wat ze doen met de lijkjes:

[quads id=1]

Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.