Vader steekt bloedeigen zoon dood in Nederland

vader Nederland

Nederland ~ Vader steekt zoon (12) neer in Arnhem: jongen overlijdt, andere zoon op de vlucht. In Arnhem is een lichaam gevonden in een woonhuis.

[quads id=1]’

Arnhem in Nederland

Het gaat om een steekpartij binnen een gezin. De politie heeft kort op de melding een verdachte aangehouden. Het blijkt te gaan om een vader die zijn twee zoons heeft aangevallen. Bij de steekpartij is de zoon van 12 om het leven gekomen.

[quads id=1]

2 zoons aangevallen

De andere zoon (15) is gevlucht. De man is achter de zoon aangerend, maar is vrij snel opgemerkt en opgepakt door de politie. De moeder van de jongens woont niet in Nederland maar in Duitsland.

Volgens buurtbewoners woonde de man zeven weken in de straat samen met zijn zoons. Ook vertellen zij dat de man problemen had.

[quads id=1]

Man met problemen
vader zoon Nederland
foto uit AD

Eerder op zaterdagochtend was er ook een traumahelikopter opgeroepen en er was een ambulance aanwezig. Op dit moment doet de technische recherche onderzoek en zijn er hekken geplaatst voor de woning.

Bekijk deze link om de video te bekijken

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.