Politie bekendmaking – Geen tourbussen met feestgangers meer over de Wijdenboschbrug ~ Paramaribo

bus Paramaribo

Paramaribo ~ Zwaartransport moet onder begeleiding over de wijdenboschbrug. Tourbussen met feestgangers mogen niet meer over de brug in Paramaribo

[quads id=1]

Brug in Paramaribo

In het kader van de veiligheid met betrekking tot het verkeer over de j.A. Wijdenboschbrug maakt het korps politie suriname bekend dat per ingaande heden, vrijdag 21 december, zwaartransport slechts onder toezicht en begeleiding van de motor surveillance dienst over de brug mag rijden.

[quads id=1]

Onder begeleiding

Onder zwaar tranport vallen: transport van houtblokken, olie, water, zand, stenen, grind, cement en zwaarmaterieel. De tijdenstippen waarop zulks onder begeleiding van de m.S.D. Zal geschieden zijn: in de morgen uren tussen 09.00 –en 12.00 uur en in de middag uren tussen 16.00 –en 18.00 uur.
Voor wat de tourbussen betreft mogen die niet met feestvierende passagiers aan boord de Wijdenboschbrug op.

[quads id=1]

Wel toegestaan

Het is toegestaan voor het zwaar transport om tussen 23.00 en 04.00 uur gebruik te maken van de Wijdenboschbrug te Paramaribo zonder begeleiding van de m.S.D. Dit vanwege een lage ofwel minieme verkeersintensiteit.

[quads id=1]

Men wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.