Anoniem ~ Ik heb de vriend van mijn moeder op vakantie in Suriname betrapt in een hotel

moeder Suriname

Suriname ~ Hallo ik ben Joella. FamilieNieuws, ik heb dringend jullie advies nodig want ben in staat een moord te plegen. Ik ben hier op vakantie in Suriname.

[quads id=1]

Ik ben pas afgestudeerd en heb toen besloten een lange vakantie te nemen. Naar Suriname. Naar mijn vader.

Vakantie in Suriname

Mijn vader en mijn moeder zijn lang geleden gescheiden en hij is toen teruggegaan naar Suriname. Hij is een nieuw leven begonnen hier met een dame en heeft ook jonge kinderen met haar. Ik probeer elk jaar samen met mijn zus naar Suriname te komen, Het contact met onze vader is heel goed en we verblijven nooit in een hotel.

[quads id=1]

Maar gewoon bij onze vader.
Ook deze 4 maanden in Suriname ben ik bij hun.

Geen hotel

Ik vermaak me prima. Ik breng de kleintjes naar school. En ik geniet echt van mijn vrije tijd. Ik werk zelfs twee dagen in het bedrijf bij mijn vader. Echt heel leuk om mee te maken.

[quads id=1]

Mijn moeder en haar vriend komen normaal ook regelmatig op vakantie naar Suriname. Maar het gaat de laatste maanden niet zo best met haar. Iets met haar rug. Niets ernstigs maar ze heeft besloten om dit keer niet met haar vriend mee te gaan naar Suriname. Hij gaat meestal ook langer. Hij is ook al iets ouder en is al met pensioen. Hij is dus ook al een paar maanden hier in Suriname op vakantie.

Vriend van mijn moeder

[quads id=1]

Ik zie hem ook wel eens. Ik ben ook vaker bij hem op bezoek gegaan. Hij logeerde in zijn ouderlijk huis. Maar sinds drie weken ofzo is hij niet meer daar. Ik kwam daar per toeval achter omdat ik hem zonder afspraak opzocht. Zijn broer zei toen dat hij in ‘zijn eigen’ huis was.

Ik vond het heel vreemd. Vooral toen ik zijn broer het adres vroeg en hij me zei dat hij me dat niet zomaar kon geven. Dat is toch vreemd. Ik ben de dochter van zijn vriendin. Ik noem hem niet mijn stiefvader want hij heeft me niet opgevoed maar we hebben wel een hele goede band.

[quads id=1]

Een goede band

Ik belde mijn moeder om te informeren. Zij wist van niets. Ik zei haar meteen dat er iets niet klopte. Ze vond dat ik me niet moest aanstellen en dat ik Leo zijn gang moest laten gaan. Ze zei me dat er een ruzie was geweest tussen Leo en zijn familie vandaar dat hij apart was gaan wonen.
Ik liet het maar zo. Ik had hem zelf nog helemaal niet gesproken. Hij zal wel contact met me maken.

[quads id=1]

In de stad

Dus vorige week reed ik met mijn vader door de stad. Ineens zei mijn vader. ‘Kijk die man van je moeder’. Ik keek en zag hem daar zitten. Niet alleen, maar met een dame. Een hele mooie dame zelfs. Jong en heel flirterig deden ze. Ik zag er niets achter want ik weet hoe het hier kan zijn. Mensen flirten altijd met elkaar. Ik flirt ook de hele dag, maar doe verder niets verkeerd. Ik vond het niet leuk om te zien maar ik liet het los.

[quads id=1]

Met een jonge dame

Mijn vader was wel heel erg boos en wilde uitstappen om hem te vragen wat het te betekenen had. Ik moest hem tegenhouden. Hij is niet meer met mijn moeder maar hij wil niet dat ze bedonderd wordt. We reden weg en mijn vader was hier niet over te spreken. Hij was echt boos.

Ik zei niets

Ik liet het los. Ik vertelde mijn moeder niets. Ze vroeg me ook niets over Leo. Dat vond ik ook raar. Al een tijdje vroeg ze niets meer. Dus gisteren riep mijn vader me. Ik moest mee want hij wide me iets laten zien. Hij reed me naar een bekend hotel in Paramaribo.

[quads id=1]

Eerste moest ik vanuit de lobby laten bellen naar een kamernummer. Toen Leo opnam, hing ik snel op. Ik herkende meteen zijn stem. Toen liepen we naar achteren. Naar die kamer. Mijn vader bleef aan het eind van de hal staan en ik klopte we op de deur.

Hotel kamer

[quads id=1]

moeder Suriname
Voorbeeldfoto van f Marin

En ja. Die dame deed open. Ze vroeg niet eens met wie. Die zelfde dame die ik eerder samen met mijn stiefvader heb gezien. Ik ben een beetje vergeten wat ik allemaal zei. Maar ik werd heel boos. Ik vroeg haar nog wie ze was en ze zei dat ze een kennis was. Leo zag ik op het bed zitten. Hij kwam niet eens naar de deur. Waarschijnlijk omdat hij niet gekleed was. Ik werd gewoon ziek van boosheid. Ik schreeuwde de hele boel bij elkaar.

Mijn eigen man

Het leek alsof ik mijn eigen man betrapte. Ik liep huilend naar mijn vader. Ik wilde mijn moeder bellen. Maar het was inmiddels middernacht in Nederland. Ik wilde haar alles zeggen. Meteen wilde ik haar alles vertellen. Maar ik heb gewacht tot de volgende ochtend. Mijn vader heeft gezegd dat ik haar niets moest zeggen. Maar ik kon dit gewoon niet voor mezelf houden.

[quads id=1]

Niets zeggen

Dus toen het ochtend was in Nederland belde ik meteen mijn moeder. En jullie gaan niet geloven wat ze zei. Mijn moeder wist alles al. Leo had haar meteen gebeld en weet ik veel wat uitgelegd. Het kwam erop naar dat ik hem achtervolgde met mijn vader en dat mijn vader en ik hun relatie wilde verpesten.

De schuld van mij en mijn vader

Mijn moeder eist nu van mij dat ik mijn excuses aanbiedt aan Leo want ik ben brutaal. En zolang ik dat niet heb gedaan hoef ik haar niet te bellen om nonsens te komen vertellen. Dat was gisteren en ik ben nu dus helemaal door de war.

[quads id=1]

Ik snap niet hoe ze mij dit heeft kunnen zeggen. Ze kiest dus duidelijk de kant van Leo. Die kl**tzak zit in een hotel met een andere dame en mijn moeder is boos op mij. Ik ben zo teleurgesteld. Hoe kon mijn moeder mij zo aan de kant zetten? Ik ben zo verdrietig. En zo boos. Ik kan Leo wel wurgen.

Ik snap het niet

Mijn vader zegt dat hij wist dat mijn moeder zo zou reageren. Dat komt omdat hij erbij was. Maar ik snap het helemaal niet. Daarom schrijf ik jullie.

[quads id=1]

Natuurlijk wil ik geen ruzie met mijn moeder, ze is mijn allerbeste vriendin. Ik heb mijn zus gevraagd om te bemiddelen. Maar zij wil zich er niet mee bemoeien. Ik denk dat mijn moeder haar al heeft gebeld. Ik ben echt helemaal perplex.

[quads id=1]

Ben ik fout?

Heb ik het echt zo verkeerd aangepakt? Had ik niet naar die kamer moeten gaan met mijn vader? Had ik Leo gewoon op een rustige manier moeten confronteren? Nee toch. Hij zou me gewoon allemaal leugens vertellen. Ja misschien had ik minder moeten schreeuwen daar bij zijn kamer. Maar hij is toch fout? Of vinden jullie net als mijn moeder dat ik mijn excuses moet aanbieden?

[quads id=1]

Ze is koppig

Mijn moeder is koppig. De kans ik groot dat ik niets van haar hoor. Ik ben nog een paar weken hier in Suriname en zonder mijn moeder trek ik dat niet. Weten jullie misschien wat ik moet doen? Ik weet het echt even niet meer. Ik wenste dat mijn vakantie snel voorbij was.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn moeder kiest voor haar vriend ~ Suriname

Anoniem: Door mijn stiefvader ben ik mijn moeder kwijt ~ Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig