Waarschuwing – Politie uniform en wapens gestolen uit woning agent ~ Paramaribo

politie Suriname

Paramaribo ~ Politieattributen buitgemaakt uit woning agent. Een politieagent heeft donderdag aangifte gedaan van diefstal bij politiepost Geyersvlijt in Paramaribo.

[quads id=1]

Diefstal Paramaribo

Het gaat om gekwalificeerde diefstal die donderdag thuis bij hem te Blauwgrond heeft plaatsgevonden. Hierbij zijn werkattributen van de agent buitgemaakt.

[quads id=1]

Deze gekwalificeerde diefstal wordt bevestigd door de Public Relations afdeling van het korps. Er is buitgemaakt een politie-uniform alsook de zo geheten lang blauw uniform met koppel.

Politie uniform

Verder zijn uit de woning verdwenen twee vuurwapen magazijnhouders met scherpe patronen. De agent is tevens lid van de Mobiele Eenheid (ME) van de politie. Ook de ME uitrusting is buitgemaakt.

[quads id=1]

ME uitrusting

Humphrey Naarden, hoofd van Public Relations, roept de gemeenschap op om waakzaam te zijn. Het gaat om politiespullen die in handen zijn gekomen van criminelen. Dit heeft als gevolg dat criminelen zich voor kunnen doen als agenten en toeslaan.

[quads id=1]

Gemeenschap opgelet

Hij doet een beroep op de gemeenschap om oplettend te zijn en de informatie gelijk te delen met de politie.

Naast de politieattributen zijn de dieven ervandoor gegaan met een flatscreen tv en kledingstukken. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat een traliewerk bij een raam is geforceerd om zo de woning van de wetsdienaar binnen te dringen.

Ala-D Media
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.