Man vermoedelijk bestolen door dame die hij thuis had uitgenodigd ~ Suriname

politie Suriname

Suriname – Man benadeelt van 900 euro. Een man heeft deze week bij de politie aangifte van diefstal van 900 euro gedaan. Hij vermoedt dat een vrouw het geld wegnam.

[quads id=1]

Man uit Suriname

Uit zijn verklaring bij de politie blijkt dat hij samen met zijn neef was. Zij haalden samen twee vrouwen aan de Indira Gandhiweg in Suriname op dichtbij de Nieuw Zorgweg. De aangever kent een van de dames als Britney.

[quads id=1]

Ze haalden twee vrouwen op

Nadat zij in het voertuig waren gestapt, reden zij weg met de bedoeling te gaan wandelen. Vervolgens besloten zij naar de woning van de aangever te gaan. Toen zij daar kwamen, aten zij en dronken ook alcohol. Op een gegeven moment besloten de vrouwen te vertrekken. De benadeelde gaf Britney 20 euro om de taxirit te betalen. Nadat de vrouwen weggingen, besloot hij te gaan slapen.

[quads id=1]

Hij ging slapen

Hij zette zijn polshorloge in zijn tas waarin 1100 euro was die hij onder het bed zette. Hij werd over enkele uurtjes wakker gemaakt door zijn neef dat Britney was teruggekomen. Omdat hij dronken was, zei hij tegen zijn neef dat hij verder wilde slapen. Wat daarna gebeurde, weet hij niet meer. Toen hij na enige tijd wakker werd, zag hij zijn polshorloge op het bed.

[quads id=1]

Ze was teruggekomen

Hij kreeg meteen het vermoeden dat iemand in zijn tas was geweest. Hij haalde zijn tas die hij onder het bed had gezet, te voorschijn en controleerde die. Hierbij kwam hij tot de ontdekking dat 900 euro ontbrak. Omdat zijn neef hem had voorgehouden dat Britney was teruggekomen, kreeg hij het vermoeden dat de vrouw de diefstal had gepleegd
Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Times

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.