Politiebericht – Arrestant probeert op unieke manier te ontsnappen ~ Paramaribo

Suriname Paramaribo cel

Paramaribo ~ Vindingrijke arrestant gesnapt bij ontvluchting. Een arrestant die al langer dan een jaar in voorarrest zit voor diefstallen doormiddel van geweldpleging heeft op dinsdag 18 december, op een slinkse wijze, getracht te ontvluchten uit het cellenhuis verbonden aan het politiebureau te Geyersvlijt te Paramaribo.

[quads id=1]

Cellenhuis Paramaribo

De arrestant kwam op het idee om zich in de container waarin arrestanten voeding wordt aangeleverd te verschuilen teneinde daarin naar de bestelwagen van de chauffeur te worden gesmokkeld. Op een bepaald moment werd de container door twee arrestanten naar de bestelwagen gedragen.

[quads id=1]

Meehelpen sjouwen

De chauffeur van de bestelwagen besloot mee te helpen met het sjouwen van de voedselcontainer. Daarbij viel het de chauffeur op dat de container te zwaar aanvoelde.

[quads id=1]

Hij opende het deksel om de inhoud te controleren en zag de arrestant B. in foetus houding in de langwerpige container liggen. Hij sloeg alarm waarna de arrestant weer in de cel is geplaatst door de politie.

Zaktelefoon

Er is een mini zaktelefoon in het bezit van de arrestant aangetroffen en in beslag genomen.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.