Politiebericht – Anita en Shirley aangehouden voor meerdere winkeldiefstallen ~ Suriname

politie Paramaribo

Suriname ~ Twee winkeldieveggen en taxichauffeur ingesloten. De politie van het ressort Santo Boma te Suriname heeft op zondag 16 december twee winkeldieveggen en een taxichauffeur aangehouden.

[quads id=1]

Politie Suriname

De twee vrouwelijke verdachten, de 36-jarige Anita S. en de 42-jarige Shirley J. hebben zich schuldig gemaakt aan winkeldiefstallen op maandag 10 en zaterdag 15 december in een supermarkt aan de Magentakanaalweg. Hun buit bestond uit twee bollen kaas, een hoeveelheid plakken kaas en veertig pakken roomboter.

[quads id=1]

40 pakken roomboter

Toen de winkelier de camerabeelden bekeek, kwamen Anita en Shirley in beeld. Ook was op de camerabeelden te zien dat de twee vrouwelijke verdachten met een witgelakte personenauto werden afgezet en na hun daad met hetzelfde voertuig werden afgehaald.

[quads id=1]

Camera beelden

Anita en Shirley deden op zondag 16 december de supermarkt weer aan. Bij het betreden van de winkelzaak werden zij herkend door de supermarkt exploitant en zijn medewerkers. De politie van Santo Boma werd toen ingeschakeld ter aanhouding van de twee vrouwen. Uit het daarop volgend onderzoek is gebleken dat Anita en Shirley ook door de politie van het ressort Lelydorp in Suriname werden opgespoord voor winkeldiefstallen waar aangiften voor zijn gedaan.

[quads id=1]

Meerdere winkels

De chauffeur van de wit gelakte auto is dezelfde dag door de politie opgespoord en aangehouden. Het gaat in deze om de 49-jarige Johannes, B. Hij wordt verdacht van onder andere medeplichtigheid aan diefstal. Johannes, Anita en Shirley zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.