Overleden – Onze 48-jarige moeder Chantal Gill’ard ~ Nederland

Nederland overleden

Nederland,

Beste vrienden en familie,
Zoals de meeste van jullie al wisten was Chantal al een langere tijd ziek. Ze heeft een lange tijd met een last gelopen maar de laatste 3 jaar was een heftige strijd met vele ups en downs. Op woensdag 12 december om 16:22 uur heeft ze haar laatste adem uitgeblazen. Hiermee was ze uit haar lijden verlost en is ze nu op een beter plek.

[quads id=1]

Liefs haar zoons
Arum en Enzo

In memoriam (uit Starnieuws. Klik om het hele bericht te lezen)

Chantal Gill’ard, oud-parlementariër voor de PvdA in Nederland, is op woensdag 12 december jl. op 48-jarige leeftijd overleden. Haar loopbaan en persoonlijk leven waren zeer kleurrijk. Zij heeft velen geraakt en geholpen, zowel in de politiek als daarbuiten. Chantal Gill’ard is van Surinaams-Antilliaanse afkomst.

[quads id=1]

Zoals voor bijna alle Surinamers in Nederland geldt, is zij opgegroeid met een warm hart en spirituele connectie met mama Sranan.
~ Sanne Tijmen van Osnabrugge ~

De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden:
[quads id=1]
overleden Nederland

Nederland,

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.