Foto’s – Diamanten huwelijk voor echtpaar Crawford – Vrij uit Paramaribo

getrouwd Paramaribo

Paramaribo,

Deze week vierde het echtpaar Crawford-Vrij uit Paramaribo hun diamantenbruiloft. Dit vieren zij in het bijzijn van familieleden, vrienden en kennissen.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Zij belijden het christelijk geloof. De heer Arno Crawford heeft tot zijn pensionering gewerkt als lasser bij de SURALCO. Ook is hij benoemd tot Grootmeester in de Ere Orde van de Palm. Hij heeft als hobby sporten.

[quads id=1]

Orde van de Palm

Mw. Johanna Crawford-Vrij heeft tot har pensionering gewerkt bij “Huize Margriet” als bejaardenverzorgster. Als hobby’s heeft zij, koken, handenarbeid en tuinieren. Samen heeft het echtpaar twee zonen en twee dochters.

4 kinderen

Het echtpaar is blij dat al hun kinderen wat zijn geworden in de maatschappij. Het echtpaar is nog steeds verliefd op elkaar. Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris mw. R. Themen-Naarden, die districtscommissaris R. Pollack vertegenwoordigde, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.
Bekijk hier wat foto’s:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.