Video – Vliegtuig keert kort na opstijgen terug naar Schiphol door vogel in motor

vakantie vliegtuig

Schiphol ~ Vlucht Marokko terug naar Schiphol door vogel in motor
Vlucht Marokko terug naar Schiphol door vogel in motor

[quads id=1]

Vliegtuig Schiphol

Een vliegtuig van de maatschappij Al Arabiya dat dinsdagavond vertrok vanaf Schiphol moest kort na opstijgen terugkeren naar de luchthaven vanwege een vogel in de motor.

[quads id=1]

Nador Marokko

Het vliegtuig was onderweg naar Nador in Marokko, maar kreeg vlak na het opstijgen om 19.00 uur een vogel in een van de straalmotoren. Daarop moest direct teruggekeerd worden naar naar Schiphol.

Een knal

Een inzittende van het vliegtuig van Al Arabiya: “We stegen op en boven Schiphol knalde het. Téring, hé, de hele motor klapte eruit. Vogels erin… We zijn meteen teruggevlogen naar Amsterdam en moesten een noodlanding maken.”

[quads id=1]

“Ik zal je zeggen, dat personeel, die stewards, die waren allemaal aan het zweten… Iedereen in het vliegtuig was van schrik aan het huilen. Het scheelde echt niks. We zijn echt zó geschrokken. Ik was echt bang, moet ik je zeggen.”

Iedereen was aan het huilen

Het vliegtuig is veilig geland. Bij de inspectie is vastgesteld dat de motor inderdaad beschadigd was.

Het gebeurt wel eens vaker. kijk hier naar een video:

[quads id=1]

Het is ook een keer met een SLM vliegtuig gebeurd:

Video: Vogel zorgt voor schade SLM toestel

Bron: Het Parool
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.