Video – Cultuuricoon James Ramlal overleden ~ Suriname

overleden Suriname

BREAKING uit Suriname: CULTUURVELD VERLIEST OOK JAMES RAMLAL. Na het nieuws vernomen te hebben dat Michaël Slory niet meer is, is het cultuurveld in Suriname geschokt door het heengaan van cultuuricoon James Ramlal (83) woensdag.

[quads id=1]

Ramlal Suriname

Hij was een van de sturende krachten van het eerste uur bij het directoraat Cultuur en heeft ook een bijzondere bijdrage geleverd bij de Nola Hatterman Art Academy. In 2011 laat Ramlal tijdens een interview met het maandbald Parbode optekenen dat hij niet bang is voor de dood.

[quads id=1]

Niet bang
overleden Suriname
Foto van DWT

“Waarom zou ik? De dood wordt in het hindoeïsme Yama genoemd. Dit bestaat uit Ya en Ma. Keer je de lettergrepen om, dan krijg je Maya, hetgeen illusie betekent. De dood bestaat in principe niet”, filosofeerde Ramlal. Vaak zijn mensen bang om de dingen waarvan ze houden te verlaten., vond Ramlal.

[quads id=1]

Reincarnatie

Hij vond ook dat hij zeker wel zou reïncarneren: “Om de goede dingen die ik heb opgestart voort te zetten”.
Kijk hier naar een interessante video waarin de filosoof aan het woord is:

Geschreven door Euritha Tjan A Way
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.