Anoniem ~ Wij stappen volgende week in het vliegtuig naar Paramaribo. Tips graag. Vakantie Suriname

vakantie Suriname

Paramaribo ~ Lieve Bezoekers van FamilieNieuws. Wij zijn Janella en Iris. twee zussen van 38 jaar en 41 jaar. Geboren in Paramaribo maar al heel lang wonen we in Nederland.

We hebben allebei een partner en we hebben kinderen Maar we gaan iets leuk doen. we gaan volgende week samen naar Suriname. lekker op vakantie met zijn tweetjes zonder man en zonder kinderen. We zijn helemaal happy. We zijn wel eens eerder geweest maar dat was toen we klein waren samen met onze moeder maar daarna nooit meer.

We zijn allebei fan van FamilieNieuws en we zien allemaal leuke (en minder leuke) dingen voorbij komen. We zeggen al jaren dat we samen gaan en nu gaan we eindelijk. We hebben geen idee wat we kunnen verwachten.

We gaan oud en nieuw in Suriname vieren. We logeren 2 weken in een hotel in Paramaribo. We gaan 2 dagen naar Berg en Dal maar verder hebben we helemaal geen idee wat we moeten doen en waar het leuk is.

We hebben 1 tante wonen in Moengo, en daar willen we wel een dagje naartoe. We dachten dat het niet zo leuk was om daar te slapen maar we weten het niet. Vandaar dat we hiernaartoe schrijven

Wij willen namelijk wat tips hebben. 2 weken Suriname tijdens Kerst en oud en nieuw. We gaan een autootje huren dus we zijn flexibel. Nou we zijn heel erg benieuwd naar jullie tips. We willen sowieso gaan eten bij Sarinah en op Blauwgrond. Maar misschien hebben jullie andere tips. We zijn zo benieuwd. Bedankt alvast voor jullie tips. En tot ziens in Suriname.

vakantie Suriname
Voorbeeldfoto van Shangerila Yelp

Misschien kunnen we andere moeders, zonder kinderen op vakantie in Suriname ontmoeten. Lijkt ons ook erg leuk. Maar we weten zeker dat we ons samen heel goed gaan vermaken.

Nou, Suriname swiet kondre. Tot snel. Oja, we zijn nu op dieet want we willen alles eten!!

Tags van onze verhalen: #vakantie #Suriname #Paramaribo #liefde #Nederland #vliegtuig #binnenland #Amsterdam #KLM #SLM #luchtvaart #tropischregenwoud #zon #zee #strand #rivieren