Man zonder rijbewijs rijdt in op politieagent. Poging tot doodslag ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Onbevoegde autobestuurder reed in op politie. De verdachte C.J. is vrijdag door de politie van Saramacca in Suriname aangehouden ter zake poging tot doodslag.

[quads id=1]

Politie Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat er een melding was dat illegalen vanuit Nickerie richting Saramacca opgaan. Er werd een roadblock opgezet om deze illegalen aan te houden. Tijdens de roadblock werden alle autobestuurders staande gehouden.

[quads id=1]

Roadblock

Deze verdachte negeerde het stopbevel en reed in op de politie. De desbetreffende agent sprong aan de zijkant toen de bestuurder op hem opreed. Een motorbrigade zette een achtervolging in. Bijkans 8 kilometer verder gelukte het de sterke arm om de bestuurder klem te rijden.

[quads id=1]

Geen rijbewijs

Bij onderzoek bleek dat de bestuurder geen illegalen vervoerde. De reden waarom hij het stopbevel van de politie heeft genegeerd, is dat hij zonder een rijbewijs reed. Uit angst reed hij door. In het belang van het onderzoek is deze bestuurder ter zake poging doodslag ingerekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.