Gezin overvallen te Paramaribo. Criminelen zouden pasgeboren baby doodwurgen

baby Paramaribo

Paramaribo ~ Overvallers dreigden 3 weken jonge baby te doden. Drie criminelen zijn maandagochtend in een woning aan de Switi Libistraat te Latour te Paramaribo binnengedrongen door middel van braak.

[quads id=1]

Eenmaal in de woning hebben zij een baby van 3 weken oud gegijzeld en de ouders onder bedreiging beroofd. De daders hebben een geldbedrag SRD 4000 en een mobiele telefoon buitgemaakt. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de schoonvader van de benadeelde.

[quads id=1]

Volgens de schoonvader hebben de daders de baby gewurgd. Zij dreigden de ouders dat indien zij geen geld c.q. waardevolle spullen aan de overvallers zouden afstaan zij het kind zouden doden. Het gezin van 5 was doodsbang en zij hebben alles aan de overvallers afgestaan. Na hun daad verlieten de rovers de plaats in Paramaribo te voet. Het kind bleef ongedeerd.
[quads id=1]
Voorbeeldfoto baby
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.