Foto’s – 50 jaar huwelijk voor Echtpaar Jacott – Wartes ~ Suriname

getrouwd Suriname

Suriname ~ 2 weken geleden vierde het echtpaar Jacott, Willem en Jacott- Wartes, Sieglien hun 50 jarig huwelijksjubilieum.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

De heer Willem is 74 jaar en mevrouw Sieglien is 73 jaar. De heer Jacott heeft gewerkt op het Ministerie van Financien en daarna bij de Centrale Bank tot aan zijn pensionering. Mevrouw Jacott – Wartes heeft gewerkt in het district Coronie in Suriname als leerkracht en heeft daarna gedoceerd op het Surinaams Pedegogisch Instituut (S.P.I.) tot aan haar pensionering.

[quads id=1]

3 kinderen

Dit echtpaar heeft 3 kinderen waaronder 1 zoon, 1 dochter en 1 pleegzoon. Zij hebben verder 3 kleinkinderen (2 jongens en 1 meisje). Zij belijden het christelijk geloof en hebben als geloofsovertuiging het EBG. De kinderen zijn hun ouders heel erg dankbaar dat zij een goede opvoeding hebben gehad en dat ze hen met geduld hebben opgebracht.

[quads id=1]

Kinderen zijn dankbaar

Uit handen van de Districtsecretaris mevr. Rinia Sarman die vergezeld was van de bestuursambtenaren mevr. Lagedeau – Sabajo S. en mevr.Wengo, A., die de Distritcscommissaris mevr. Audrey Hankers vertegenwoordigde mocht het echtpaar de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk in ontvangst nemen namens de President en de First Lady.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]


Bron: BIC Wanica Zuid-Oost
Ruth Abisoina-Fernandes Atipa

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.