20 criminelen beraamden aanval op Newmont ~ Suriname

goud Suriname

Suriname ~ 20 criminelen beraamden aanval op Newmont. De politie kreeg bijkans drie weken terug een melding dat een groep van bijkans 20 Brazilianen een plan had beraamd om een aanval te plegen op Newmont.

[quads id=1]

Newmont Suriname

Het Regio Bijstandsteam (RBT) trof terstond veiligheidsmaatregelen door het gebied extra te beveiligen. Het Nationaal Leger alsook de politie-eenheden zijn ter plaatse uitgerukt. In verband met het onderzoek heeft het RBT verdachten aangehouden.

[quads id=1]

Verdachten aangehouden

Zaterdag 15 december is er nog een verdachte aangehouden die veel meer moet afweten van deze aanval. De politie vermoedt dat deze laatste nog veel meer op zijn kerfstok moet hebben. In het belang van het onderzoek is deze verdachte in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Extra beveiliging

Er zullen nog meer aanhoudingen volgen, zegt de politie. Volgens de politie heeft Newmont vanaf het prille begin een politie-eenheid als beveiliging. Momenteel is het gebied extra beveiligd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.