Politiebericht – Betrapte inbreker vraagt ‘amnestie’ ~ Paramaribo

dief Paramaribo

Paramaribo ~ “amnestie vrager” opgesloten voor poging tot gekwalificeerde diefstal.

[quads id=1]

Diefstal Paramaribo

In de vroege ochtend van maandag 10 december schrok een man wakker uit zijn slaap door een geluid dat uit zijn garage bleek te komen. De man ging op onderzoek uit en trof een man in zijn garage aan die de achterruit van zijn auto had stuk geslagen vermoedelijk met de bedoeling om spullen uit de auto weg te nemen.

[quads id=1]

Gi mi amnestie

Toen deze dief de huisbewoner zag schreeuw hij: “un gi mi amnestie, un no kiri mi”. Deze “amnestie vrager” blijkt de 48-jarige Jerrel S. te zijn.
De huisbewoner schakelde de politie van het ressort Centrum in en droeg Jerrel over aan de wetsdienaren die ter plaatse verschenen.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Jerrel had een metalen kraan in zijn bezit waarmee hij vermoedelijk de auto ruit had stuk geslagen. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.