Overleden – Mijn 44-jarige broer Patrick Bosoe ~ Suriname

overleden Suriname

overleden SurinameSuriname,

[quads id=1]

2018 een jaar dat ik nooit zal vergeten eerst was het me oma en nu me broer 😭😭😭😭😭😭😭ma gado sabi

Overleden op maandag 10 december in Suriname

Patrick Bosoe

Hij bereikte de leeftijd van 44 jaar
Namens de familie Bosoe

Meer informatie volgt nog

[quads id=1]
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.