Man beroofd nadat hij bij de bank is geweest ~ Paramaribo

Paramaribo Politie

Paramaribo ~ A.T. houdt auto inbreker aan. Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op woensdag 12 december de bij de politie bekende Chaz A. aangehouden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Chaz wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan gekwalificeerde diefstal. Hij moet uit een voertuig een tas inhoudende geld, sieraden en andere persoonlijke spullen gestolen hebben. Hij moet deze diefstal hebben gepleegd nadat hij een zijruit van het voertuig kapot had geslagen.

[quads id=1]

Uit de bank

Het vermoeden bestaat dat Chaz de benadeelde achtervolgt had toen die uit een bank liep. Daarbij moet hij hebben gezien dat de benadeelde de tas in zijn voertuig had bewaard voor dat hij die afsloot en weg liep.

Toyota Vitz

Na zijn criminele daad verliet Chaz de plek in een rose gelakte Toyota Vitz.

Paramaribo Politie
Chaz is samen met het voertuig overgedragen aan de recherche van Paramaribo die belast is met het onderzoek. Chaz is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.