4 gewapende mannen beroven en mishandelen bejaard echtpaar in Paramaribo

school Paramaribo

Paramaribo ~ Echtpaar in woning beroofd. Een echtpaar (65 en 75) is donderdag in zijn woning in Paramaribo beroofd.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Vier rovers, van wie twee gewapend waren met een vuistvuurwapen en een jachtgeweer, pleegden de daad. Zij drongen het pand via de voordeur binnen. De krant verneemt dat die openstond. Zij bedreigden de slachtoffers en sloegen hen. De 75-jarige man liep verwondingen aan het hoofd op, maar zijn vrouw liep geen letsel op.

[quads id=1]

Nemen bijna alles mee

De rovers maakten een auto, een jachtgeweer, twee televisietoestellen, zes mobiele telefoons, twee gouden halskettingen, SRD 3.000, USD 200 en 60 euro buit. De gestolen auto werd kort na de beroving onbeheerd elders in Paramaribo aangetroffen.

[quads id=1]

Criminelen moeten nog gepakt worden

De politie schakelde de sleepdienst in. Die sleepte de wagen weg. Van de beroving werd aangifte gedaan bij de politie te Paramaribo die nog bezig is de criminelen op te sporen
Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.