Vrouw werd meerdere keren gestoken door vriend nadat ze het uitmaakte ~ Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ 10 maanden cel voor steekgrage Guyanees. De Guyanees Onwey M. is veroordeeld tot een celstraf van 16 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk.

[quads id=1]

Guyanees in Suriname

Kantonrechter Marie Mettendaf kwam gisteren tot wettig en overtuigend bewijs dat deze buitenlander zijn levenspartner enkele messteken heeft toegebracht op 14 mei.

Het slachtoffer probeerde een einde te maken aan de relatie. Onwey was het niet eens met deze beslissing en omhelsde haar gelijk. Hierna stak hij haar met een mes in haar rug, hals en andere delen van het lichaam. In totaal heeft hij haar zes keren gestoken.

[quads id=1]

6 keer gestoken

Dit alles speelde af in de woning van de zus van het slachtoffer. De verdachte vluchtte weg, maar nam enkele dagen daarna weer contact met haar op. Hij vroeg het slachtoffer om hem aan de Watermolenstraat te ontmoeten. Zij weigerde, maar vroeg hem dan liever aan de Waterkant te komen. Daar aangekomen, maakte zij een plan met haar zus. De zus moest in het toilet wachten en gelijk de politie bellen wanneer Onwey al zou zijn gearriveerd.

[quads id=1]

Waterkant afgesproken

Dit werd inderdaad gedaan en de verdachte werd aangehouden. In zijn laatste woord bleef Onwey ontkennen. Volgens de verdachte kan het nooit dat hij de vrouw heeft gestoken, omdat hij tussen 10 en 21 mei in Guyana was. Het bewijs werd echter geleverd door de zus van het slachtoffer, die op de strafzitting bevestigde dat de verdachte wel in de woning was op 14 mei.

[quads id=1]

Wraakactie

Volgens Onwey is dit mogelijk een wraakactie, omdat hij eerder geweigerd zou hebben de vrouw geld te geven, omdat zij alles verbrast aan alcoholische drank.

FR
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.