Suriname ~ 20-jarige student veroorzaakt botsing en rijdt weg ~ Suriname

Suriname ~ Automobilist rijdt na botsing weg en meldt zich na 5 uren aan bij de politie. De politie van het ressort Lelydorp in Surinameheeft in de avond van dinsdag 11 december de 20-jarige student Fabrice E. in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Student uit Suriname

Fabrice veroorzaakte met een auto op die bewuste dag, omstreeks tien voor half drie in de middag, een aanrijding aan de Paralelweg. Na de aanrijding reed hij weg. Een ooggetuige schakelde de politie in. De getuige verklaarde aan de wetsdienaren dat een automobilist met een vrij hoge snelheid reed over de voornoemde weg. Op een bepaald moment moet hij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren en botste daarbij tegen een voertuig aan die langs de weg geparkeerd stond .

[quads id=1]

Hoge snelheid

Dat na de botsing de autobestuurder uit zijn voertuig stapte om een foto te schieten van de andere auto. Hierna stapte hij weer in zijn voertuig en verliet de plek. De getuige gaf voorts aan de autobestuurder een jonge man was, die vermoedelijk een student van een middelbare school is, dit aan de hand van de kleding die hij op dat moment aan had. Ook het kentekennummer van de auto van de veroorzaker van de botsing is door gegeven aan de politie.

[quads id=1]

De benadeelde deed op diezelfde avond aangifte op het politiebureau Lelydorp. Terwijl de politie bezig was met de benadeelde verscheen de veroorzaker van de aanrijding, in deze de 20-jarige Fabrice, op het politiebureau om zijn verhaal te doen. Daarbij is gebleken dat hij niet de eigenaar van de auto is waarmee hij de botsing veroorzaakt heeft. Voorts dat die auto niet gekeurd noch verzekert is. Ook dat Fabrice zijn rijbewijs is ingevorderd bij een eerdere verkeersovertreding.

[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.