Politiebericht ~ 22 kilo illegale vis onderschept en gegeven aan kindertehuizen ~ Suriname

vis Suriname

Suriname ~ Vier illegale vissers aangehouden. De politie van het ressort Nickerie in Suriname heeft in de middag van woensdag 5 december tijdens een rivier patrouille vier verdachten van Guyanese origine aangehouden.

[quads id=1]

Vissers Suriname

Dit viertal was zonder een geldige vergunning bezig te vissen in Surinaamse wateren. De boot waarin zij zaten is met de bijbehorende 48 PK buitenboordmotor in beslag genomen. Ook nog een hoeveelheid visnetten, 22 kg zowel geschubd als gladde vis, twee visblazen, twee autobatterijen, twee gas cilinders, een kooktoestel en een hoeveelheid mengsel zijn in beslag genomen.

[quads id=1]

Geen geldige vergunning

De vier illegale Guyanese vissers zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De vissers worden in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen. Wanneer zij de boete hebben betaald, zullen zij worden heengezonden.

[quads id=1]

Eten voor het kindertehuis

De in beslag genomen vis zal na afhandeling aan een kindertehuis worden geschonken.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.