Overleden mijn lieve papa Egbert Udenhout ~ Paramaribo – Coronie

overleden Paramaribo

Paramaribo – Coronie,

Lieve papa

Dank u wel voor alles.
Opa en oma en al uw broers en zussen stonden op u te wachten aan de hemelpoort u draaide uw om blies naar ons u laatste kus.

[quads id=1]

Nu gaan wij hier verder zonder u , maar we zullen u trots maken.
Paps, mijn Ouwe, u heeft mij geleerd wat liefde is en mij grotendeels de vrouw gemaakt die ik nu ben.
Nogmaals alle dank

Waka bun mi lobi wan ❤️
De koning is niet meer ….

Overleden mijn lieve papa

Egbert Udenhout

~ Eloah ~
[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.