Politiebericht – Video “Update” man neergeschoten en beroofd ~ Suriname

Suriname politie

Suriname ~ “Update” man neergeschoten en beroofd in Suriname. Op woensdag 12 december is Rosano, B. aangehouden door het Arrestatie Team (A.T.). Rosano wordt ervan verdacht mede betrokken te zijn geweest bij de beroving van een ondernemer voor een winkel, nabij de hoek van de Tout Lui Fout weg en de Badriweg.

[quads id=1]

Overval Suriname

Daarbij is de 34- jarige ondernemer in zijn been geschoten.
Bij deze beroving is een tas inhoudende grote geldbedragen in Amerikaanse- en Surinaamse dollars buit gemaakt. De criminelen hebben ook de sieraden een zaktelefoon en een vuist vuurwapen van de ondernemer weggenomen.

[quads id=1]

Wapen weggenomen

Voordat de criminelen de eigendommen van de ondernemer weg namen schoot een hunner hem in zijn rechterbeen. In het bezit van Rosano is een geldbedrag in SRD en US dollars aangetroffen en in beslag genomen door het AT. Vervolgens heeft het A.T. Rosano en het in beslag genomen geld overgedragen aan de collega’s van de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is belast met het onderzoek van deze berovingszaak.

Hij is opgesloten

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Rosano achter slot en grendel gezet. Het onderzoek in deze zaak duurt voort
Kijk hier (nogmaals) naar de video van de overval:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Foto Videostil
Bron: KPS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.