Politiebericht – Inbreker neergeschoten ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Twee inbrekers aangehouden; een hunner loopt schotverwonding op. Politieambtenaren van de Surveillance Unit van Regio Midden speelden op woensdag 12 december in op een dievenmelding aan de Ramlalstraat.

[quads id=1]

Politie Suriname

De melding in het ressort Leiding was door de Centrale Melkamer doorgegeven aan de politie-eenheden op straat. Twee verdachten, de 32-jarige Faisel A. en de 37-jarige Gordon A. zijn door deze unit aangehouden. Bij aankomst op het adres was er reeds ingebroken in de woning.

[quads id=1]

Gordon probeerde te vluchten

Bij het zien van de politie probeerde Gorden via een raam weg te komen.
Tijdens zijn vlucht werd hij gesommeerd te stoppen. Waarschuwingsschoten brachten hem ook niet tot andere gedachten. De politie was daardoor genoodzaakt gericht te schieten, waarbij Gorden in zijn rechter bovenbeen is geraakt.

[quads id=1]

Gericht schieten

politie Suriname
Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo in Suriname. Na medische behandeling werd hij overgebracht naar het politiebureau. Het gelukte de wetsdienaren Faisel in de woning aan te houden.

Niets meegenomen

[quads id=1]

Faisel en Gorden hebben niets uit de woning kunnen wegnemen, Beide inbrekers zijn voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie
in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.