Over de vader die zijn 5-jarige dochter tot bloedens toe heeft misbruikt ~ Suriname

Paramaribo Suriname

Suriname ~ Vader uit Suriname krijgt 7 jaar voor langdurig intiem misbruik van dochter. Radjinderkoemar C. leek niet verrast toen kantonrechter Marie Mettendaf hem vertelde hoeveel tijd hij de komende jaren in een cel zal moeten doorbrengen.

[quads id=1]

Vader Suriname

Hij werd gevonnist tot een gevangenisstraf van zeven jaar met aftrek van voorarrest. Ook bepaalde de magistraat dat hij psychologische begeleiding moet krijgen gedurende zijn detentie.

[quads id=1]

De rechter week met haar vonnis af van de strafeis van openbaar aanklager Claudia Bruining die vond dat de verdachte acht jaar met aftrek van de tijd doorgebracht in voorarrest verdiende.

Minder straf

“Je kind moet zich veilig voelen bij jou en dat kan zelfs niet”, zei de rechtsgeleerde. De man staat terecht voor ontucht met zijn minderjarige dochter.

De misbruiker heeft zijn dochter jarenlang misbruikt. Zijn vrouw kwam hier eerder dit jaar achter en besloot aangifte tegen hem te doen. Uit het onderzoek is gebleken dat de beklaagde het meisje heeft misbruikt sinds haar vijfde jaar.

[quads id=1]

Sinds haar vijfde jaar

Het kind dat nu 13 jaar is, heeft bij de politie verklaard dat het misbruik niet gebeurde met haar instemming, zoals de beklaagde beweerde tegenover de rechter en de officier van justitie.

Geen toestemming gegeven

Mettendaf zegt dat ze Radjinderkoemar C. zijn leugenachtige verklaringen zeer kwalijk neemt. “We hebben het onderzoeksrapport van een arts. Er is goed onderzoek gedaan in deze zaak en het is gebleken dat je schuldig bent. Dit is intiem misbruik tegen de zin van het slachtoffer.

[quads id=1]

Ze wilde niet

Dat kind wilde niet. Het is nog erbij jouw eigen kind. Je moet begeleid worden, want je moet af van deze negatieve gedachten. Je kunt zulke dingen niet meer doen”, zei de magistraat.

Eerdere berichten:

Radjinderkoemar misbruikte zijn bloedeigen 5-jarige dochter tot bloedens toe ~ Suriname

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.