Video – Overleden – Onze zuster en collega Grotilda Vrede ~ Suriname

0

Suriname ~ Met veel verdriet en gevoel van onmacht maakt het onderwijs Coördinatie Centrum Suriname bekend dat van hun is heen gegaan op 12 december 2018, hun geliefde coördinator en school maatschappelijk werkster, mevr

Grotilda Vrede

Luister hier naar een mooi lied van haar:

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.

Comments are closed.