Video – 9-jarige hangt zichzelf op nadat klasgenootjes haar pesten ~ Amerika

moord Amerika

Amerika ~ 9-jarig meisje pleegt zelfmoord nadat klasgenootjes haar gepest hadden omdat ze vriendjes was met blanke jongen.

[quads id=1]

Meisje uit Amerika

De familie van het meisje, Nicole,  zegt dat hun negenjarige dochter zelfmoord pleegde nadat haar klasgenootjes haar gepest hadden omdat ze vriendjes was met een blanke jongen.

[quads id=1]

Vriendjes met  een blanke jongen

McKenzie Nicole Adams zou zich van het leven beroofd hebben na een jaar lang wrede pesterijen vanwege haar klasgenootjes van de basisschool in Amerika

Dood in huis

De verwoeste oma van het meisje vond haar op 3 december dood in haar huis nadat het meisje zichzelf opgehangen had.

moord buitenland
Nicole en haar moeder

[quads id=1]

De familie van McKenzie zei dat ze gepest werd omwille van haar vriendschap met een blanke jongen en de pestkoppen zouden haar gezegd hebben dat ze zichzelf moest doden.

Ze moest zichzelf doden

“Ze werd het hele jaar gepest met woorden als ‘pleeg zelfmoord … je denkt dat je blank bent omdat je met die blanke jongen bent … jij, lelijke … sterf gewoon.’”

Hele jaar gepest

Tragisch genoeg pleegde Nicole zelfmoord. Maar moeder is openhartig over de dood van haar dochtertje omdat ze de strijd tegen pesten wil aangaan. Iedereen moet en mag weten wat er is gebeurd. De pesters moeten hiermee geconfronteerd worden. Dat is de enige manier om dit te stoppen. De familie van het meisje had al kerstcadeautjes voor haar gekocht, maar in plaats daarvan moeten ze nu haar begrafenis organiseren.

Bekijk hier de zielige video erover:

[quads id=1]

DEEL dit hartverscheurende bericht met iedereen die je kent om mensen de ogen te openen over de verwoestende gevolgen van pesten. Dit had gewoon nooit mogen gebeuren!

Eerdere berichten:

Vrouw uit Suriname pleegt zelfmoord. Ze werd uitgelachen op Facebook

Economische situatie in Suriname oorzaak van veel zelfmoord gevallen?

Bron: Handigheid.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.