Politiebericht – Man op wreedachtige wijze doodgereden door Chauffeur met drank op ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Fietser dodelijk aangereden in Paramaribo: verkeersbarometer gestegen naar 73

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De politie van het bureau Geyersvlijt te Paramaribo kreeg vanochtend, donderdag 13 december omstreeks kwart voor vijf, de melding van een aanrijding tussen een auto en een fietser aan de Anton Dragtenweg. Wetsdienaren van het ressort deden de Anton Dragtenweg aan, alwaar volgens de melding die aanrijding zou hebben plaats gevonden.

[quads id=1]

Anton Dragtenweg

In de Anton Dragtenweg, tussen de Advocaatstraat en de Kasudjiweg, is het lijk van een manspersoon aangetroffen op het wegdek alsook een rijwiel. De verwondingen aan het levenloos lichaam zijn van dien aard dat de politie vooralsnog niet kan aangeven tot welke bevolkingsgroep de man behoort.

[quads id=1]

Vreselijke verwondingen

Niet lang na de melding van de vermoedelijke aanrijding meldde de 35-jarige autobestuurder Richard B. zich aan op het politiebureau Geyersvlijt. Deze autobestuurder verklaarde dat hij in eerste instantie dacht een hond te hebben aangereden in de Anton Dragtenweg en wel op het weggedeelte waar de overleden rijwielbestuurder aangetroffen is.

Hond aangereden

Dat toen hij thuis aan kwam en de schade aan zijn auto zag hij het vermoeden kreeg dat hij mogelijk een mens aangereden moest hebben vandaar dat hij zich had aangemeld bij de politie. Richard is vervolgens door de politie onderworpen aan een blaastest. Daarbij kwam vast te staan dat de alcoholpromillage in het lichaam van Richard hoger was dan toegestaan was om aan het verkeer deel te mogen nemen.

[quads id=1]

Gedronken

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Richard hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

Met het overlijden van de fietser is de verkeersbarometer gestegen naar 73.

Nabestaanden of zij die denken deze fietser te kennen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Geyersvlijt. Dit politiebureau is te bereiken op de telefoonnummers 451677 of 453570.
De foto’s die we binnen hebben gekregen zijn te erg om te vertonen. Maar misschien kan iemand hem aan zijn schoen herkennen:
overleden Paramaribo

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.