Overleden – Onze lieve en trotse opa Manie Sital ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Achter elke traan van verdriet zit een glimlach van herinneringen
Wij zijn verdrietig omdat we onze opa moeten missen

[quads id=1]

Overleden

Manichan Sital

Meer bekend als Manie
Eigenaar van manie’s Supermarkt

Namens kleinkinderen:
Ishika, Aarian, Chaniene, Aisha, Ivar, Keshaya & Vyan

[quads id=1]


U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u zelf een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u.