Nog een verdachte aangehouden omtrent moordzaak Isaak Poetisi en Zillavana Mangkoeredjo ~ Suriname

Moord Suriname

Suriname ~ De politie heeft nog een verdachte aangehouden in de roofmoord zaak van de Krakaweg waabij oud-dWT-journalist Isaak Poetisi en Zillavana Mangkoeredjo zijn doodgeschoten. De redactie verneemt dat de verdachte een collega was van de slachtoffers.

[quads id=1]

Wat het aandeel van de man in deze zaak is, is vooralsnog onduidelijk. Hij is reeds voorgeleid door het Openbare Ministerie waarbij zijn in verzekeringstelling met 30 dagen is verlengd.

[quads id=1]

De politie van Zanderij kreeg in juni een melding dat een voertuig op de Krakaweg ter hoogte van de Sabakoekreek was beschoten door rovers. De politie trof het voertuig aan met daarin vier slachtoffers. De vrouw vertoonde geen tekenen van leven meer. De zwaargewonden werden per ambulance naar de stad vervoerd, maar onderweg bezweek Poetisi aan zijn verwondingen.
[quads id=1]

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.