Man met geweld beroofd van kasgeld door 2 donkere mannen ~ Amsterdam

euro amsterdam

Amsterdam ~ Politie zoekt getuigen straatroof Ferdinand Bolstraat. Op dinsdagmiddag 11 december 2018 is een 58-jarige man op de Ferdinand Bolstraat overvallen door twee mannen.

[quads id=1]

Politie Amsterdam

Ze zijn er met buit vandoor gegaan, de politie zoekt getuigen. Rond kwart over vier ’s middags loopt een medewerker vanuit een zaak op de Ferdinand Bolstraat richting de bank om kasgeld te storten. Ter hoogte van de Van Ostadestraat lopen er twee mannen op hem af en overvallen hem met geweld.

[quads id=1]

Kasgeld storten

Ze beroven hem en vluchten te voet de Van Ostadestraat in, richting de Ruysdaelkade. Op de kruising van de Van Ostadestraat en de Dusartstraat stappen de verdachten achter in een geblindeerde zwarte Volkswagen Golf en gaan ervandoor in de richting van de Rustenburgerstraat.

Het signalement is als volgt:

[quads id=1]

Verdachte 1

Ongeveer 1.70 meter lang
Tussen de 16 en 20 jaar oud
Donker getinte huidskleur
Zwart haar
Smal postuur
Zwarte jas met capuchon

Verdachte 2

Ongeveer 1.85 meter lang
Tussen de 25 en 30 jaar oud
Donker getinte huidskleur
Zwart haar
Gemiddeld postuur
Blauwe jas met rode, witte en blauwe strepen op de schouders

Getuigenoproep

De politie sluit niet uit dat de daders met voorkennis handelden. De daders hielden zich vermoedelijk al rond 15.00 uur op in de omgeving van de Ferdinand Bolstraat en de Van Ostadestraat. De recherche onderzoekt de camerabeelden in de buurt van de overval. Daarnaast komen de rechercheurs graag in contact met getuigen van dit incident.

Bel de politie

[quads id=1]

Heeft u informatie over de daders of de vluchtauto? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw informatie ook met de politie delen via het tipformulier.

Voorbeeldfoto met Euro’s in tas
Bron: Politie.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.