Foto’s – 50 jaar huwelijk voor het verliefde echtpaar Tai-A-Pin – Zebeda uit Paramaribo

getrouwd Paramaribo

Paramaribo –  Op woensdag 12 december 2018 vierde het echtpaar Tai-A-Pin-Zebeda uit Paramaribo hun gouden bruiloft. Dit deden zij in het bijzijn van familieleden, vrienden en kenissen.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

De heer Tai-A-Pin, Henk heeft tot zijn pensionering toe gewerkt als hoofd financiële zaken op het ministerie van Binnenlandse Zaken. Mw. Tai-A-Pin, Louise is lerares wiskunde en Nederlands geweest, verder was zij inspecteur van de VOJ scholen tot aan haar pensionering toe en na haar pensioen was zij beleidsadviseur op het ministerie van onderwijs. Nog steeds verzorgt mw. Tai-A-Pin wiskunde lessen.

[quads id=1]

4 kinderen

Het echtpaar heeft samen twee zonen en twee dochters. De trotse ouders zijn blij dat hun kinderen gehoorzaam waren en wat geworden zijn in de maatschappij. Vijftig jaar heeft het echtpaar bereikt, door veel liefde en respect voor elkaar. Zij zijn nog steeds verliefd op elkaar en gezegend met heel lieve kinderen en kleinkinderen.

[quads id=1]

Nog steeds verliefd

Het advies dat dit echtpaar geeft aan jonge echtparen is, respect voor elkaar hebben, geduld, verdraagzaamheid, je zelf blijven en de andere de ruimte te geven om zijn of haar hobby’s te doen.

Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtscommissaris dhr. R. Pollack de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen.

Bekijk hier de foto’s
[quads id=1]

Bron:Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.