Video – Bollywood tekent contract met Nisha Madaran in Hotel Marriot ~ Suriname

Nisha Madaran Suriname

Suriname –  De zangeres uit Suriname, Nisha Madaran, heeft zojuist een contract getekend met filmbedrijf CK-arts. De Bollywood filmdirector, Chandrakant Singh, is speciaal afgereisd naar Suriname, voor de ondertekening van het contract.

[quads id=1]

Ondertekening in Suriname

De ondertekening vond plaats in het Marriot Hotel hier in Suriname. Nisha heeft een goede carrière kunnen opbouwen binnen de muziekwereld en behaalde ook diverse awards. Met het stijgend succes, was een groot contract onvermijdelijk. Het eerste contact tussen Nisha en de filmproducent, begon een maand terug in Nederland.

[quads id=1]

In Nederland

De filmproducent wil haar stem gebruiken in liederen, voor een film die in 2019 uitkomt. Meerdere projecten komen inmiddels binnen. Voor Nisha is dit een grote mijlpaal. Maar ook voor Suriname en Caricom, is dit een prestatie omdat zij de eerste zangeres van de regio is, die zo een contract aangeboden krijgt.

Een mijlpaal

Nisha heeft gevraagd dat de ondertekening in Suriname gebeurd. Verder heeft ze de filmdirecteur zover kunnen krijgen om beelden van de muziekvideo, in Suriname te schieten. Het bedrijf heeft Nisha ook toegezegd om trainingen en workshops te verzorgen aan Surinaamse filmmakers.

[quads id=1]

Trainingen

Zowel de Indiase ambassadeur en de Surinaamse regering, vertegenwoordigd door Elviera Sandie, directeur Cultuur, hebben beloofd om Nisha te blijven steunen tijdens dit project en eventuele komende projecten.

Kijk hier naar de video ervan:

[quads id=1]

AbcSuriname
http://www.abcsuriname.com/nieuws/1-lokaal-nieuws/5172-nisha-madaran-tekent-contract-met-bollywood-film-director
foto van haar Facebook pagina Suriname