Politiebericht ~ Politie schiet 22-jarige verdachte neer te Paramaribo

vakantie Paramaribo

Paramaribo ~ Twee kompanen van ‘Palm’ aangehouden; een hunner geraakt door een politiekogel. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP )heeft op maandag 10 december twee voortvluchtige verdachten aangehouden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Deze verdachten zijn de 20-jarige Lary V. en de 22-jarige Geferno V.
Bij het zien van de politie vluchtte Geferno weg om niet aangehouden te worden. Sommaties om zijn vlucht te staken en waarschuwingsschoten brachten hem niet tot andere gedachten waardoor de wetsdienaren genoodzaakt waren gericht te schieten op Geferno.

[quads id=1]

Geraakt door kogel

Daarbij is deze verdachte in zijn been geraakt. Per ontboden ambulance werd hij voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo, alwaar hij onder politie bewaking is opgenomen. Geferno en Lary worden ervan verdacht deel uit te maken van een roversbende, die op woensdag 5 december een overval heeft gepleegd bij een handelszaak op het Maretraite project.

[quads id=1]

Eerder aan gehouden

Hun kompaan Gemar alias “Palm” is kort na die beroving aangehouden en ingesloten door de politie. De recherche van Regio Midden is belast met het onderzoek.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.