Politiebericht – 8 illegale kinderen en 10 volwassenen betrapt op naar Paramaribo

politie Suriname

Suriname ~ Drie Surinaamse mensensmokkelaars aangehouden en opgesloten. De politie van Groningen heeft in de late avond van zondag 9 december een personenauto en een personenbus gecontroleerd bij de controle post te Monkshoop.

[quads id=1]

Politie Suriname

De personenauto werd bestuurd door de 19-jarige Donavan M. met als bijrijder Rodger D. en de personenbus werd bestuurd door de 25-jarige Clint M. met als bijrijder de 23-jarige Daniel P. Deze jongemannen bleken achttien illegale Haïtianen vanuit Coronie naar Paramaribo te vervoeren.

[quads id=1]

Minderjarigen

Clint en Donavan zijn broers van elkaar. De groep van illegale Haïtianen bestaat uit vier mannen, zes vrouwen en acht minderjarige kinderen van wie 3 jongens en vijf meisjes zijn.

[quads id=1]

Mensensmokkel

De illegalen en de aangehouden verdachten werden overgedragen aan de afdeling Trafficking In Person (TIP).
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de gebroeders Clint en Donavan en de bijrijder Daniel in verzekering gesteld, terwijl Rodger na verhoor is heengezonden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.