Video – Teveel ongevallen en mensen die van de Wijdenboschbrug springen ~ Paramaribo

brug Paramaribo

Paramaribo ~ VRACHTWAGEN VEROORZAAKT WEER AANRIJDING OP WIJDENBOSCHBRUG. Een vrachtwagen heeft maandagmiddag een kettingbotsing veroorzaakt op de Wijdenboschbrug.

[quads id=1]

Brug Paramaribo

Het voertuig ramde een personenauto met inzittenden die vervolgens andere voertuigen ramde. Het vermoeden bestaat dat de remmen van de vrachtwagen het hebben begeven. De bestuurder beweert volgens een ooggetuige dat hij geen controle meer had over het stuur, nadat hij een knal hoorde. Binnen korte tijd is dit het tweede geval dat zich heeft voorgedaan op de brug.

[quads id=1]

Tweede keer

Twee weken geleden veroorzaakte een tourbus ook een aanrijding op de ‘Bosjebrug’ waarbij er enorme schade werd veroorzaakt aan enkele voertuigen. Eerder dit jaar ramde een olietankwagen ook een aantal personenauto’s die aanzienlijke schade opliepen. Bij de aanrijding van maandag liepen vier auto’s enorme schade op.

[quads id=1]

Personen gewond

Een man die in het voertuig zat, dat als eerste werd geramd, liep schrammen op in het gelaat. Het is nog onduidelijk hoeveel personen gewond raakten. Door de aanrijding was er voor enige tijd een enorme file aan weerszijden van de brug. Districtscommissaris Mike Nerkust om een reactie gevraagd zegt dat de politie beter controle moet uitoefenen.

Betere controle

Hij maakt zich zorgen om het aantal ongelukken dat zich voordoet op de belangrijke oeververbinding. “Het is niet onze taak als dc om hierop te letten, maar wij zullen het probleem bekijken, want het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. De keuringsinstanties zijn er toch ook om erop toe te zien dat de voertuigen worden gekeurd.”

Enorme schade

In 2015, zorgde een volgeladen zandtruck voor een enorme chaos. Toen werden er ook een aantal auto’s aangereden. In januari 2014 denderde een vrachtwagen van de brug. Vorig week pleegde een man zelfmoord door van de brug te springen. Een ooggetuige vertelde eerder aan de krant dat zij er een trauma aan heeft overgehouden.

[quads id=1]

Zelfmoordgevallen

Een week hiervoor maakte ook een andere persoon een einde aan zijn leven door van de top van de brug te springen. De politie bevestigt beide gevallen. De voorlichtingsafdeling vertelde de krant dat zij de statistieken niet bijhouden. Eerder maakten enkele parlementsleden zich zorgen over de controle van de autoriteiten die ontbreekt op de brug.
Bekijk hier een video over het ongeval van gisteren:

En dit gebeurde een week eerder:

Geschreven door Cheflin Paulus. Foto van Rakesh Nirmal. Video van Gail van Eijk
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.