Video – Betonnen mast van EBS valt op auto in Paramaribo

verkeer Paramaribo

Paramaribo ~ Betonnen mast EBS op rijdende auto terechtgekomen. De betonnen mast van de EBS aan de Jagernath Lachmonstraat te Paramaribo is op een auto terechtgekomen. De foto’s gaan viral op social media.

[quads id=1]

Auto Paramaribo

Een betonnen mast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Jagernath Lachmonstraa is vanmorgen op een auto terechtgekomen. Starnieuws verneemt dat de mast losgeraakt is. De kolossale masten zijn niet op een betonblok bevestigd.

[quads id=1]

Door de regen

Door de regen is de grond rond de mast zacht geworden, waardoor het gevaarte omlaag kwam en op het dak van een auto is terechtgekomen. Voor zover bekend zijn er geen ernstige gewonden gevallen.

De brandweer moest aan te pas komen om de betonnen mast te verwijderen. De EBS kon op dit moment geen informatie verstrekken, maar komt later op de dag met een persbericht.

[quads id=1]

Later met persbericht

Er is veel kritiek op het ‘pilot project’ van het bedrijf. Deskundigen hebben gewezen op het gevaar van het gebruik van betonnen masten zo dicht langs de weg. Ook de wijze van bevestigen van de masten, wordt bekritiseerd.

Bekijk hier de video:

Foto van A. omzigtig
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.