Politiebericht – Rovers schieten man neer en beroven hem voor een winkel ~ Suriname

vakantie Paramaribo

Suriname ~ Man neergeschoten en beroofd. Twee criminelen hebben op zaterdagavond 8 december een 34-jarige man beroofd voor een winkel nabij de hoek van de Tout Lui Fout- en de Badriweg.[quads id=1]
Politie Suriname

Volgens verklaring van het slachtoffer/benadeelde zat hij op een bank voor de winkelzaak toen hij twee mannen aan zag komen lopen. Dat toen de mannen hem dicht genaderd waren een hunner een vuist vuurwapen tevoorschijn trok en daarmee gelijk op hem schoot.
[quads id=1]
Voor een winkel

Vervolgens namen deze criminelen de sieraden,een geldbedrag in Amerikaanse- en Surinaamse dollar ,een zaktelefoon en een vuist vuurwapen van het slachtoffer/benadeelde weg.
Het gestolen vuist vuurwapen is van het merk Sig Sauer. Na hun daad renden de criminelen weg in de richting van de Indira Ghandiweg. Het slachtoffer heeft schotverwondingen opgelopen in zijn been.

[quads id=1]

politie Suriname

Deze criminelen worden opgespoord.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.